Nieuws
23 juni 2021
De Kubus vossenjacht

Woensdag 30 juni van 17:00-19:00 is het dan zover; De Kubus Vossenjacht Leerkrachten van de kubus lopen verkleed door de wijk en onze leerlingen met hun ouders/verzorgers broers en zussen gaan ze zoeken. Maandag 28 juni krijgen alle kinderen onderstaande mee naar huis:

Lees meer
17 juni 2021
Groep 7 geslaagd voor fietsexamen

Onze toppers van groep 7 zijn geslaagd voor hun fietsexamen. Super goed gedaan.

Lees meer
17 juni 2021
Groep 8 op kamp

Afgelopen dagen is groep 8 op kamp geweest. Heel fijn dat het ondanks de omstandigheden toch kan. Iedereen heeft ontzettend genoten en het weer zat echt mee. Vandaag is iedereen weer terug en morgen zien wij iedereen weer op school.

Lees meer
4 juni 2021
Resultaat Art en Sofie (bovenbouw)

Afgelopen weken is de bovenbouw samen met Art en Sofie bezig geweest met het maken van een fantasiedier. Eerst hebben ze een fantasiedier geboetseerd en daarna van natuurlijk materiaal een huis/hut gemaakt. Afgelopen vrijdag was de tentoonstelling buiten op ons natuurlijk...

Lees meer
23 maart 2021
Ouders buiten inschrijven VO

In coronatijd gaat alles anders. De groep 8 leerkrachten ontmoeten de ouders op het plein voor een gesprek en maken samen de inschrijving voor het voortgezet onderwijs in orde. Denken in kansen en mogelijkheden!

Lees meer
17 februari 2021
Stoeplezen tijdens thuisonderwijs

Onze collega's zijn vandaag op de fiets door wind en weer gegaan om samen met de kinderen van groep 3 te stoeplezen. Samen op de stoep of bij de voordeur een stukje lezen. Een mooi initiatief om in deze tijden de kinderen toch te ontmoeten!

Lees meer
17 februari 2021
Ondersteuning noodopvang

De druk op de noodopvang op de basisscholen is hoog. Steeds meer kinderen komen tijdens de lockdown op school hun werk maken, omdat het thuis niet gaat. op onze school krijgen leerlingen ondersteuning van gepensioneerde leerkrachten.

Lees meer
17 december 2020
Kerstwens met een arreslee

Door de onverwachte totale lockdown mochten de leerlingen van KBS de Kubus vanaf woensdag 16 december niet meer naar school. Hierdoor kon het kerstfeest en kerstdiner op de school niet doorgaan. Om de kinderen in de wijk toch te ontmoeten liepen collega's onder leiding va...

Lees meer
Schrijf je in voor de nieuwsbrief