Nieuws
18 augustus 2017
Eerste schooldag op 21 augustus

De zomervakantie lijkt voorbij gevlogen! Hebben jullie goed kunnen uitrusten? Wij wel! We kijken dan ook uit naar maandag 21 augustus. Op deze eerste schooldag openen onze deuren om 8.20 uur en staan de juffen en meesters te popelen om kennis te maken met hun nieuwe leerl...

Lees meer
16 augustus 2017
Kennismakingsavond 6 september

Bent als ouder benieuwd wat u te wachten staat het komende schooljaar? En wilt u weten hoe u zich kunt inzetten voor de school van uw zoon of dochter? Kom dan langs op onze kennismakingsavond op woensdag 6 september.

Lees meer
7 juli 2017
Ouders gezocht voor bibliotheek

Bibliotheekmoeders en -vaders gezocht! Iedere woensdagochtend is onze schoolbibliotheek geopend voor onze leerlingen. Om deze ook weer het volgend schooljaar te laten draaien, hebben we hulp nodig van ouders.

Lees meer
13 november 2016
Wij leren poetsen met Poetsj

De Kubus doet mee het onderzoek Poetsj, een poetstraject voor kinderen van groep 3 en 4. Reden voor dit onderzoek is dat de gezondheid van het (melk)gebit de laatste jaren achteruit gaat. Er ontstaan meer gaatjes (cariës) die de tandarts moet vullen.

Lees meer
17 april 2014
Duurzame school

In mei 2014 zijn er op het dak van onze bovenbouwlocatie van De Kubus zestig zonnepanelen geplaatst. Sindsdien wekken wij onze eigen elektriciteit op. Wij vinden het thema duurzaamheid als school zeer belangrijk voor onze leerlingen en zijn er trots op hierin het goede vo...

Lees meer