Aanmelden

Uw kind aanmelden

Wat leuk dat u belangstelling hebt voor KBS De Kubus! Een aanmeldformulier kunt u aanvragen bij onze officemanager, Lenny Bastiaanssen, via kubus@kpoa.nl of telefonisch (033 461 72 21). Het formulier is uiteraard ook op te halen bij de administratie van de school op locatie Spaarnestraat. Het ingevulde formulier met daarbij een kopie van het ID- of geboortebewijs waarop het burgerservicenummer staat vermeld kunt u sturen naar:

KBS De Kubus
t.a.v. administratie
Spaarnestraat 2
3812 HG Amersfoort

of afgeven bij de administratie.

Aannamebeleid

Bent u nieuwsgierig geworden en zou u willen kennismaken met De Kubus? U bent welkom voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door de school. Tijdens dit gesprek geven wij antwoord op uw vragen, informeren wij u over onze school en krijgt u een rondleiding door de school.
Nadat wij het aanmeldformulier ontvangen hebben, wordt u uitgenodigd voor een intake-gesprek.  Dit gesprek vindt plaats wanneer uw zoon/dochter 3 jaar en 9 maanden is. Van u horen we graag wie uw kind is, hoe de thuissituatie is en welke bijzonderheden er zijn. Als tot inschrijving kan worden besloten, dan ontvangt u een hiervoor een formulier.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief