Aanmelden

Uw kind aanmelden

Wat leuk dat u belangstelling hebt voor KBS De Kubus! Een aanmeldformulier kunt u aanvragen bij onze schoolbusinessmanager, Astrid Vianen, via kubus@kpoa.nl of telefonisch (033 461 72 21) of hier downloaden.
Het formulier is uiteraard ook op te halen bij de administratie van de school op locatie Spaarnestraat. Het ingevulde formulier kunt u sturen naar:


KBS De Kubus
t.a.v. administratie
Spaarnestraat 2
3812 HG Amersfoort

of mailen naar:administratiedekubus@kpoa.nl
Afgeven bij de administratie mag ook!

Aannamebeleid

Bent u nieuwsgierig geworden en zou u willen kennismaken met De Kubus? U bent welkom voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door de school. Tijdens dit gesprek geven wij antwoord op uw vragen, informeren wij u over onze school en krijgt u een rondleiding door de school.
Nadat wij het aanmeldformulier ontvangen hebben, wordt u uitgenodigd voor een intake-gesprek.  Dit gesprek vindt plaats wanneer uw zoon/dochter 3 jaar en 9 maanden is. Van u horen we graag wie uw kind is, hoe de thuissituatie is en welke bijzonderheden er zijn. 

Wilt u meer weten over het aanmeldbeleid en hoe wij dit binnen de scholen in Amersfoort hebben afgesproken? Klik dan hier voor meer informatie over het KPOA aanmeldbeleid.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief